Vilken av våra tjänster är du intresserad av?

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av byggrelaterade ärenden. Bland de tjänster som vi erbjuder ingår bland annat följande.

img

Fasadrenoveringar

En av de tjänster vi specialiserar oss på är fasadrenoveringar. Vi tar oss an uppdrag i alla tänkbara olika storlekar, och har under årens lopp arbetat med flera olika typer av byggnader. Detsamma gäller olika typer av fasader. Vänd dig till oss om du vill få en fasad som gör att din fastighet ser som ny ut igen.

img

Putsningar

Vi kan också hjälpa dig med flera olika typer av putsningar. För oss spelar det inte någon roll om det rör sig om nyputsning, putslagningar eller tilläggsisolering. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dig oavsett vilket.

img

Murning

Även murning är en tjänst som vi erbjuder. Närmare bestämt kan vi hjälpa dig med flera olika typer av murning, och för oss spelar det till exempel inte någon roll ifall det rör sig om husgrunder, fasadväggar, eller vad det än gäller. Det spelar inte heller någon roll vilken typ av material det rör sig om, vi finns här för att hjälpa dig vilket det än handlar om.

img

Betongrenovering

När det kommer till betongrenovering kan vi hjälpa dig med att reparera olika typer av betongskador på olika delar av en byggnad. Vi utför även mindre gjutningar.